Transformă pasiunea pentru medicina veterinară în afacerea visată

 

 

6 pași de urmat pentru a-ți îndeplini visul și a pune bazele afacerii tale 

 

 

Introdu adresa ta principală de email pentru a primi GRATUIT  mini cursul 

Marketing by

Dă-i un SHARE pe Facebook.

Ce primești concret dacă te abonezi?

Despre Raluca Negrea

Acum câțiva ani am început să analizez ce mi-ar plăcea să fac și ce iubesc de fapt. După un timp în care m-am gândit la toate variantele, răspunsul a venit. Pasiunea mea e medicina veterinară. Din copilărie iubeam animalele și voiam sa le ajut cât pot de mult. Visul meu era să devin medic veterinar. 

 

Dar proaspăt absolventă de liceu am ales diferit și m-am îndreptat către alt un domeniu și anume Dreptul. Am absolvit Facultatea de Drept, am lucrat ca și jurist, iar ulterior am urmat un Masterat la Universitatea Erasmus din Rotterdam. M-am specializat pe drept comercial internațional și dreptul societăților comerciale. Am decis să rămân în Olanda și m-am angajat la o Societate de avocatură, astfel câștigând experiență internațională în domeniu. 

 

Cu toate că gândul îmi era în continuare la prima mea iubire, și anume medicina veterinară, am considerat că nu este momentul potrivit să încep o altă facultate. Atunci am încercat să mă implic în diverse proiecte și să fac muncă de voluntariat la adăpostul de animale. 

 

 

 

Toată viața mi-am dorit să construiesc ceva de la zero și să fac ceea ce îmi place mie cu adevărat.

Dar parcă ceva lipsea. Cumva nu reușeam să îmi găsesc locul în această lume corporativă. În 2017 am înființat propria mea firmă de consultanță și am ajutat diverse persoane private sau companii, fie să își deschidă o firma sau o filială în altă țară, cu tot ce implică acest pas, din punct de vedere juridic, dar și servicii adiacente (spații comerciale, contracte, intermedieri de diverse servicii, contabilitate, finanțări, etc).

 

 

2019 a fost anul schimbărilor. Am revenit în România și am decis să fac un pas foarte important.

 

 

De atunci îmbin cu cea mai mare plăcere acest domeniu extraordinar, cu pregătirea mea în domeniul legal. Pe lângă practica în cadrul cabinetelor veterinare, dar și la Spitalul de Urgență, ofer și consultanță juridică în domeniu.

 

Din acest motiv cunosc ambele lumi și știu cât de frustrant este pentru un student sau absolvent de medicină veterinară să o ia pe cont propriu de la zero. Dar nu este imposibil cu cunoștiințele necesare.

 

 

Vreau să te ajut și să simplific lucrurile pentru tine!

Transformă pasiunea pentru medicina veterinară în afacerea visată

6 pași de urmat pentru a-ți îndeplini visul și a pune bazele afacerii tale 

Introdu adresa ta principală de email pentru a primi GRATUIT  mini cursul 

Dă-i un SHARE pe Facebook.