Articole Blog

Bine ai Venit!!!!

Bună,

În primul rând mă bucur că ești aici și că ai descoperit blogul meu. Probabil împărtășim o mare iubire pentru animale. Poate la rândul tău ai un cățel sau o pisicuță, sau de ce nu, un alt animal de companie.

 

Ce vei găsi aici?

 

  • articole despre animelele de companie, pe diferite tematici
  • curiozități din lumea animalelor
  • sfaturi despre creșterea animalelor
  • articole veterinare
  • produse pentru animalele de companie
  • lecții de antreprenoriat pentru studenți

 

Iubirea mea pentru animale a început din copilărie. Am crescut în orașul Cluj Napoca. În perioada copilăriei, se găseau foarte mulți câini pe stradă. De mică îmi era foarte milă de ei și de condițiile în care aceștia trăiau, dar și aveam o iubire foarte mare pentru ei.

 

Cu fiecare ocazie pe care o prindeam, îi hrăneam, mângâiam și încercam pentru scurtul timp pe care îl petreceam împreună să le ofer iubire. Visul meu cel mai mare atunci, era ca în momentul în care voi fi adult, să adun cât mai mulți câini vagabonzi și să le ofer o casă, un adăpost.

 

Din nefericire, încă nu am ajung în punctul în care să pot realiza acest lucru, dar am încercat să dau cât am putut înapoi. Am adoptat un câine de pe stradă, am făcut donații și am fost voluntar la adăposturi de animale. Am dorit să pot ajuta și mai mult de atât, și am urmat un curs de tehnician veterinar. Prin intermediul acestuia, am avut oportunitatea să învăț mult mai multe, și să pot ajuta animalele și din punct de vedere medical. Am început să învăț foarte multe lucruri practice, prin intermediul activității la diverse cabinete veterinare, dar și în cadrul USAMV Cluj – Napoca.

 

În fiecare zi învăț tot mai multe lucru din domeniul veterinar și pot spune doar un singur lucru, este extraordinar. Mă fascinează în fiecare zi și faptul că pot avea o influență în acest sens îmi oferă o foarte mare mulțumire.

 

Drumul până în acest punct nu a fost simplu. Sunt absolventă de Facultatea de Drept, UBB Cluj Napoca. Am practicat în domeniul Dreptului, am urmat un masterat în cadrul Universității Eramsus din Rotterdam, iar apoi am lucrat în cadrul unei societăți de avocatură din Olanda, Societatea De Brauw Blackstone Westbroek, din Amsterdam.

 

A fost o experiență nemaipomenită, am învățat lucruri extraordinare și am devenit omul care sunt astăzi. Chiar dacă e un domeniu frumos, nu am reușit să îmi găsesc locul în întregime niciodată. Mă întrebam constant care este scopul meu și dacă ceea ce fac zilnic aduce o schimbare în această lume. Nu reușeam să găsesc un scop nobil pentru mine.

 

M-am reîntors în România și am continuat să lucrez în acest domeniu pe cont propriu. Dar în același timp am început să cochetez și cu hobby-urile mele. Unul dintre ele este cofetăria sănătoasă. Am reușit să ajut oameni prin activitatea mea în acest domeniu, lucru care mi s-a părut extraordinar că am putut avea o influență în bine și să aduc o schimbare în viața lor. Pandemia a fost un moment propice în care să îmi reevaluez prioritățile, pasiunile și ceea ce îmi doresc să fac.

 

În paralel m-am concentrat tot mai mult pe domeniul veterinar, și trebuie să recunosc că am reușit să îmi regăsesc marea pasiunea. În sfârșit pot ajuta necuvântatoarele într-un mod mult mai serios, nu doar din afară, cu o donație sau cu o mângăiere. La un moment dat drumul a fost clar. Cu toate că mai am proiecte la care lucrez în paralel, vreau să ajungă medicina veterinară să ocupe cât mai mult timp din viața mea. Să ocupe rolul pe care îl merită. Singurul regret a fost că nu am ales medicina veterinară la 19 ani, dar nu e niciodată prea târziu pentru a face ceea ce îți place cu adevărat.

 

Am luat acum decizia potrivită și sper să pot influența viața cât mai multor animale, dar și a persoanelor care le iubesc din tot sufletul.

 

Așa că stai pe aproape, și voi împărtăși cu tine tot ce vrei să știi despre animăluțele tale iubite. Eu mă voi dedica pentru a afla ultimele noutăți, ultimele tratamente și descoperiri, care îți vor ajuta companionul de viață.